PLANTA BAIXA

Planta baixa

1. SA BOAL I

Apartament doble de 40 m2 amb dormitori, cuina equipada, sala d’estar, bany, televisió per satèlit i dues terraces que sumen 40 m2. També hi ha calefacció.

A l’interior hi destaquen les bigues de fusta de reure, i la pedra vista de la construcció original. Antigament, aquest apartament era la zona per guardar les bísties i el seu menjar, i a Mallorca, aquesta zona rep el nom de Boal.

És l’apartament més proper a la piscina, i un dels més elegants, decorat completament amb mobles antics de la nostra família.

2. SA BOAL II

Apartament doble de 40m2 , amb dormitori, calefacció, cuina equipada, sala d’estar, bany, televisió per satèlit i dues terraces que juntes sumen 40 m2.

A l’interior hi destaquen les bigues de fusta de reure, la pedra vista de la construcció original, la seva escassa altura, la qual el fa especialment acollidor, així com una gran columna de pedra que antigament ajudava a aguantar l’estructura.

Juntament amb “Sa Boal I”, és l’apartament més proper a la piscina.

7. SA CASA

És l’estància destinada a Recepció, i a l’habitatge de la família Pascual Durán. Si necessitau res, és on ens trobareu a qualcevol hora.

8. SA PORXADA RODONA

És el menjador i sala de reunió pels clients que ens visiten, té 22m2, i desposa de calefacció. Aquí és on, si voleu, us podem servir el berenar dels matins i els sopars. També hi podeu anar a qualcevol hora per parlar, beure un refresc, jugar amb jocs de taula, etc…

Aquesta estància era l’antic forn de llenya de la finca i també servia per guardar-hi les eines del camp. El que més destaca és el solràs en forma de bòveda de mig punt, així com els dos portals rodons de les entrades. S’hi conserva la boca del forn i la gruixa de les seves antigues parets, l’aïllen del fret a l’hivern, i de la calor a l’istiu.

PLANTA PIS

3. ES GRANER DE BLAT

Apartament doble de 44m2, amb dormitori, calefacció, cuina equipada, sala d’estar, bany, televisió per satèlit i una de les terraces de 20m2 amb millor vista de la finca: s’hi veu tot l’entorn, el poble, així com la sortida i la posta del sol.

A l’interior hi destaquen les vistes que es poden contemplar des de cada una de les finestres, així com l’amplitut de cada una de les estàncies. El llit que hi ha al dormitori d’aquest apartament ha sigut heretat per generacions de pares i fills de la família Pasqual.

El conjunt d’aquesta estància constituia l’antic graner de Blat, lloc on es guardava la collita d’aquest cereal durant tot l’any.

4. ES GRANER DE SA SIVADA

Es tracta d’una acollidora i “coquetona” habitació de 24m2, amb bany, calefacció, nevera, televisió per satèlit, i  una gran terraça de 20m2 amb vistes impresionants de l’entorn i la piscina.

Està decorada amb mobles i làmpares antigues, heretats per la família Durán.

Antigament, aquesta habitació era el lloc on s’hi guardava la collita de sivada durant tot l’any.

5. ES GRANER DE S’ORDI

Es tracta d’una àmplia habitació de 32m2, amb bany, calefacció, nevera, televisió per satèlit i finestra balconera.

El més destacable d’aquesta estàcia és l’existència del conducte de la ximeneia de la cuina de Sa Casa.

Aquesta circunstància ha sigut aprofitada per fer el capsal del llit, la qual cosa li dóna un toc important d’originalitat i calidesa.

6. ES SOSTRE

Apartament doble de dues habitacions dobles amb un total de 61m2 construits i 24m2 de terraça , amb bany, calefacció, cuina completa, televisió per satèlit i sala de estar.